Кредит чрез Facebook – вече е възможно

Независимо дали искате да отидете на почивка по време на своя платен годишен отпуск или се нуждаете от бърз кредит по друга причина, това вече може да се направи и през Facebook. След като вече доста дълго време социалната мрежа се използва за облекчен достъп до различни апликации и сайтове, най-сетне това се случи и при онлайн кредитите.

Какви са условията за кандидатстване през Facebook

Обикновено, условията за кандидатстване през Фейсбук не се отличават от тези, които кандидатите трябва да покрият при заявка за финансиране под друга форма. Ако има някаква разлика, тя е, че чрез страницата на Facebook тази процедура може да е дори още по-опростена.

CashCredit е сред първите имена в България, които използват социалната мрежа за да достигнат до повече клиенти. Това се оказва по-предпочитан начин и от самите потребители, които желаят да улеснят възможно най-много кандидатстването

Какви са стъпките

На тази страница https://cashcredit.bg/kredit-do-4000lv-prez-facebook  ще можете да се запознаете какви са точно стъпките за кандидатстване за заем по Фейсбук. Ще се уверите, че това съвсем не е сложно и дори е още една стъпка, която ще облекчи използваната от вас услуга.

Какви са предимствата на бързите кредити

Предимствата при услугата бърз кредит е, че можете да разчитате на финансиране когато сте изправени пред спешна нужда от пари. Реакцията от страна на тези компании може да бъде светкавична, а това ви дава известна сигурност, че има на кого да разчитате при нужда.

Несъмнено, ако трябва да споменем още едно предимство на този тип финансиране, това трябва да бъде лесното покриване на условията и критериите. Достатъчно е да сте пълнолетен гражданин с редовен доход и постоянна работа за да получите одобрение.

Какво още може да ни предложи Кеш Кредит

Като една от най-авторитетните компании в сектора, CashCredit може да ни предложи изключително гъвкави условия. Заемите са обикновено в размер до 4000 лева, като компанията отново се откроява на фона на останалите с това, че позволява да се теглят по-големи суми.

Разбира се, за да получи максималния възможен размер на заема, кандидатът трябва да докаже не само, че получава редовен доход от постоянна работа, но и това, че неговото възнаграждение ще му позволи да живее нормално, дори и по време на покриването на вноските. Тук можем да намерим:

  • най-голямо разнообразие от заеми;
  • ниски лихви;
  • гъвкави условия;
  • занижени изисквания;
  • бърз и навременен отговор.
Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

5 thoughts on “Кредит чрез Facebook – вече е възможно

  1. Покрай извънредното положение за пръв път ми се наложи да изтегля бърз кредит. Преди винаги съм смятал, че условията при този тип бързи заеми са неизгодни. Оказа се, че съм бил в грешка – реално получих достатъчна сума, за да изкарам тези 2 месеца, а лихвата беше разумна. Много съм доволен и от факта, че кандидатстването за кредит беше изцяло онлайн и не ми се наложи да вися по гишета в навалица. Живея с възрастните си родители и си бях ограничил излизанията максимално, за да ги предпазя.

  2. Много точно казано, Дидо! И аз останах без заплата в тези месеци – добре, че Кешкредит предлагат кандидатстване за бърз кредит онлайн и не се наложи да излизам специално за това. Не се разправяш с чакане през 2 метра на опашка и хамалогии. И аз съм на мнение, че условията за отпускане на бърз заем са им много добри. При мен това далеч не беше първото теглене на кредит от такъв тип и наблюденията ми са, че техните условия да доста по приемливи от тези на другите фирми.

  3. Не вярвах, че ще доживея ден, в който да мога да взимам пари чрез телефон, пък камо ли през фейсбук. Поздравления за успешната работа! Кой знае след още 5-6 години какво ново ще се измисли за бързи кредити.

  4. И аз съм съгласен с Данаил. Време беше да се измисли нещо и да не се занимваш да се разхождаш до офиси, да чакаш и да се занимаваш. Всичко минава дигитално вече, особено с тази пандемия. По-безопасно и по-удобно, какво повече да искаш.

  5. Бърза, лесна и достъпна услуга, подходяща за забързаното време, в което живеем. Освен това, методът за кандидатстване през Facebook е corona-friendly!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *