Кредит през Facebook – Условия и предимства

В наши дни кандидатстването за кредит онлайн вече не е предимство, защото повечето небанкови финансови институции го предлагат. Като един от лидерите в сектора обаче Кеш Кредит не спира да изненадва своите клиенти, като им предлага нови и нови начини за да направи всичко по-приятно за тях.

Компанията предлага условия за още по-лесно кандидатстване за бърз кредит, а именно чрез чат платформата на Фейсбук. Предлагат се различни суми пари, а процедурата е по-облекчена от всякога.

Как да кандидатстваме за кредит през Facebook

Кандидатстването за кредит през Facebook става изключително лесно. За целта се влиза в Facebook Messenger. Задават се желаните параметри, като процедурата е наистина елементарна. Времето за отговор от страна на компанията е до 6 минути.

Размерът, който може да ви бъде отпуснат е до 4000 лева, а парите можете да получите по два начина – или през собствената си банкова сметка, или в някой от офисите на компанията в страната.

Какви са условията за кредит от 200 до 4000лв

Условията за теглене на заем от CashCredit са изключително прозрачни и ясни. Можете да избирате дали да погасите заема наведнъж или предпочитате да погасявате на малки и равни по размер вноски.

На условията може да отговори всеки, дори и ако имате лоша история в Централния кредитен регистър. Компанията ще ви отговори с индивидуално предложение, с което да бъдете доволни, като същевременно погасителният план ще ви бъде по мярка.

Какви са предимствата

Предимството да кандидатствате през Facebook за заем е изключителното облекчаване и улесняване на процедурата. Можете незабавно да зададете параметрите на кредита, който ви интересува, след което да изпратите заявката.

Сред преимуществата на този вариант са по-бързата заявка, по-бързият отговор и липсата на необходимост да посещавате сайта на фирмата. Тук всички въпроси ще ви бъдат зададени в Месинджър, а за да отговаряте просто трябва да кликвате на избрания от вас възможен отговор.

Защо да изберем Кеш Кредит

CashCredit е най-реномираната компания за бързи кредити в България. Зад нейната репутация стоят дълги години труд и десетки хиляди изключително доволни клиенти, които отново и отново избират да се завърнат. Компанията предлага:

  • Най-ниските лихви;
  • Най-гъвкави и лесни за покриване условия;
  • Бързо одобрение;
  • Възможност за кандидатстване изцяло онлайн, включително и през Месинджър.
Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

5 thoughts on “Кредит през Facebook – Условия и предимства

  1. Еми евала! Аз съм кандидаствал за бърз кредит през Viber пак от тях – за няколко минути получих одобрение и сумата по сметката си.

  2. Ако ти кажа колко съм търсила фирма за бързи кредити онлайн без доказване на доход… Аз получавам наем от един апартамент и това ми е основният доход. Аман от фирми, които като има кажа, че нямам трудов договор и ми затръшват гишето. Кешкредит са светлинни години пред тях.

  3. Удобно си е през Фейс Буука. Браво на който се е сетил от CashCredit.

  4. Хубаво е, че се мъчат да улеснят хората. Всички си губим времето във Facebook, поне да ни е полезен с нещо. Ще пробвам задължително следващия път ще дам мнение. Дано да е толкова удобно, колкото изглежда.

  5. Много удобно ! Бързо и лесно, тъкмо като за трудни ситуации. Добре сте се ориентирали.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *